sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Palsternakkatahna

Siipan 50-vuotispiknikruokia. Ohje Me Naisista.

300 g palsternakkaa
1 dl vihreitä kivettömiä oliiveja
1 dl cashew-pähkinöitä
1/2 ruukkua (lehti)persiljaa
1/2 sitruuna (kuoriraaste ja mehu)
1,5 rkl öljyä
1 rkl kapriksia

* Kuori palsternakka ja paloittele. Keitä palat pehmeiksi (n. 8 min).
* Valuta ja siirrä palat mönssäyskoneeseen. Lisää oliivit, pähkinät, persilja, sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä öljy. Pyöräytä tasaiseksi.
* Lisää kaprikset tahnaan.

Huom. Sitruunan kuoresta raastetaan vain keltainen pintaosa. Toisin kuin siippa joskus luuli (no ei voi tietää, jos ei tiedä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti